Najnovšie recenzie zo sekcie Steppery
- zatiaľ spokojnosť
- spratnosť
- je ľahký
- mohol by byť tichší, myslím si, že to počuť k susedovcom, keď na tom cvičím
myslím si, že je to dobrá voľba pre človeka, ktorý si nie je istý, či ho to bude baviť a či aj vydrží dlhšie obdobie ho využívať.
- zatiaľ je spokojnosť
- trošku zložité pri skladaní
Výhodný pomer cena a kvalita
- cena/kvalita sú vo výbornom pomere
- stroj je postačujúci na domáce cvičenie
- vhodný na rozcvičenie, posilnenie, vyformovanie postavy
- čierny prášok, ktorý vypadáva zospodu zariadenia, avšak po čase to prestalo
- zvuk stroja môže niekomu vadiť, ale mne pri cvičení neprekáža
Pomer kvalita a cena - dobrý výrobok.
inSPORTline Jungy
Pridané: 13. januára 2019
(naposledy upravené 13. januára 2019)
Zakúpený v eFitness.sk
- Nespokojny
- Kvalitne spracovanie,lahka montaz
- Tichy chod
- Ziadnu som nezistil
mám ho len chvíľu,ale zatial šlape
- stabilny, pevny
- vela funkcii
- funguje
- zatial ziadna
- Som rada že bol poskladany
- Dôležité je uskladnenie, preto som si vybrala tento produkt.Mala som 25 rokov steper, len s jedným stálym krokom. Bola som spokojná, ale tento ponúka viacero nastavení kroku, kde môžem postupne zvyšovať svoju kondičku. Vrelo odporúčam.
Mala som 25 rokov steper, len s jedným stálym krokom. Bola som spokojná, ale tento ponúka viacero nastavení kroku, kde rozhýbem svoje telo tak ako som očakávala. Tak môžem postupne zvyšovať svoju kondičku. Vrelo odporúčam.
Treba len cvičiť , nič iné .......nečakať na zázraky ......
- Bez problémový nákup.
Predmetný stepper používam už cca 7 rokov. Je to už tretí kus.
- som veľmi spokojna
mne osobne vyhovuje .
- Skladny
- Tichy
- Jednoducha montaz
- Nastavitelny odpor a vyska
- Mierny zapach pri otvoreni, ktory sa nastastie po chvilke vetrania na balkone stratil.
Mam ho doma zopar dni, zatial som uplne spokojna. Je skladny a tichy. Da sa nastavit odpor a vyska stupania. Prisiel uz poskladany v krabici, jedine jedna suciastka sa musela namontovat, co je uplne skvele. Cena je tiez celkom fajn. Odporucam urcite!!!
Veľká spokojnosť, zaberie málo miesta, dobre sa na ňom cvičí, neľutujeme kúpu tohto steppera.
kvalita/cena
skladnost, ale v instrukciach chyba obsluha a sposob vymeny baterii pre minicomputer
Zobrazujem 181 - 200 zo 484 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »