Najnovšie recenzie zo sekcie Steppery
- Jednoduchá manipulácia
- účelnosť a flexibilnosť
Koncová ochrana nosnej časti - podstavca z plastu praskla len pri cca treťom použití, ale dala sa zlepiť. Inak spĺňa funkciu.
Na hodnotenie produktu ho používame ešte krátky čas .
- dostupnost tovaru, kupovane cez Mall.sk
- kvalita materialov
- vydrz
- nevydrzal ani pol roka
produkt nevydrzal ani pol roka, bohuzial praskol uchyt na jednej "nohe" stepera. Vazim do 80 kg - ziadna velka zataz nebola vyvijana, steper bol pouzivany takmer denne podla navodu. Neodporucam nakup, treba sa rozhliadnut po inom produkte
inSPORTline EasyStep
Pridané: 4. marca 2018
(naposledy upravené 5. marca 2018)
Zakúpený v inSPORTline.sk
- Dostupná cena
- Jednoduchá montáž
- Pekný a kvalitný stepper
- Zaberie málo priestoru
Tento produkt bol vypredaný a bola mi ponúknutá náhrada = Stepper HMS S 3096. Už po druhom použití vŕzga a pravé držadlo nedrží nastavenú výšku - padá. Kvalita zodpovedá cene... ale účel spĺňa.
- Výrobok splnil všetky moje očakávania. Vďaka pohyblivým ramenám a tréningovým pásom je možné dobre precvičiť aj hornú časť tela. Stepper má tichý chod a dobre sa na ňom cvičí. Veľkou výhodou je aj plynulá regulácia záťaže. Som s ním maximálne spokojný a doporučujem ho aj ostatným.
Žiadna. Som s ním maximálne spokojný.
nemam ho
kompaktný stabilný stepper, s voliteľnou výškou a tým aj intenzitou nášľapu, s ukazovateľmi počtu nášľapov, frekvencie za minútu, času cvičenia a spálených kalórií; cca pri treťom použití začal hlasno vŕzať, jednoduché prestriekanie olejovým sprejom však všetko ihneď napravilo a odvtedy je bezproblémový.
skvelá alternatíva za výbornú cenu.
- stabilný,ľahko skladovatelný
- trocha vrzga
- Po 3 dňoch vŕzga, mne to nevadí ale niekomu by mohlo prekážať
- stabilný, ľahko skladovateľný
- Prakticky ministepper za dobru cenu
- Nevyhodu vidim v tom,ze nieje možnosť nastavenia záťaže
- super
- mala som ministepper,pokazil sa mi,preto som si kupila novy,som spokojna
- Zaberie malo miesta
polamany
- cenovo dostupný
- plní svoj účel aj napriek nižšie uvedeným nevýhodám
- plastové držiaky na činky mali odlomene rohy
- trošku labilnejší
- merač zošlapnutí a času nedrží dobre, vypadáva
Za tie peniaze dobrý produkt.
spokojnosť 100%
- je perfektný na posilnenie nôh a zadok, veľmi sa mi páči. Doporučujem pre všetky ženy aj nad 50 rokov. Cenovo je tiež veľmi výhodné. Som rada že som to kúpila, a ´dakujem za kvalitné a rýchle doručenie,ako aj za komunikáciu a maily.
Zobrazujem 221 - 240 zo 484 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »