Najnovšie recenzie zo sekcie Steppery

Overený zákazník ARIANE SK Overený zákazník

Pridané: 8. marca 2015

Zakúpený v ARIANE SK

Odporúča produkt

odporúčam tento produkt aj ostatným :)

HMS S3032

HMS S3032

Overený zákazník HEJ.sk Overený zákazník

Pridané: 7. marca 2015

Zakúpený v HEJ.sk

Odporúča produkt
  • vyhovujúci pomer kvalita - cena, ľahký
  • mohol by mať vyšší chod

pri skladovaní po výške stečie olej vo valcoch tak prvé minúty je hlučnejší, potom bezproblémový chod

inSPORTline Strong

inSPORTline Strong

Pridané: 27. februára 2015

Odporúča produkt
  • robustny, vyzera byt kvalitny, perfektne na domace cvicenie

spokojnost s vyrobkom, zatial ho pouzivam len kratko

HMS S8500

HMS S8500

Overený zákazník HEJ.sk Overený zákazník

Pridané: 17. februára 2015

Zakúpený v HEJ.sk

• lahka manipulacia,
  • zacal vzgat ani nie po tyzdni

Celkovo som s produktom spokojna, sice zacal vrzgat-co nie je zase tak hrozne, ale aj to prestane po 10min cvicenia,odporucam tento stepper.

Pridané: 9. februára 2015

Odporúča produkt
  • nezaberá veľa miesta, výhodná cena
  • niekedy troška zavrzga

Som veľmi spokojná s týmto produktom, už po niekoľkých dňoch pocitujem učinky. Používa sa veľmi lahko a jednoducho. Hocikde ho uskladním, nezaberá veľa miesta. Veľmi dobrá cena. Pre mňa východa pohyb troška do strán, znema oproti ostatným zariadeniam. Odporúčam.

Pridané: 9. februára 2015

Neodporúča produkt
  • tovar prisiel nekompletny,ani po viacerych telefonatoch neprisiel spojovaci material.

neodporucam

Master Mini

Master Mini

Overený zákazník FGYM.SK Overený zákazník

Pridané: 8. februára 2015

Zakúpený v FGYM.SK

Odporúča produkt

Som spojkná s dodaným tovarom

Reakcia obchodu FGYM.SK

Sme veľmi radi a ďakujeme za recenziu :)

Pridané: 7. februára 2015

(naposledy upravené 7. februára 2015)

• Maly, skladny
  • Uz po prvom pouziti po cca 20 minutach vrzgal a je to tak stale,
  • Urcite by som to uz nekupila

Je to fajn na doma ale kvalita je mizerna, vrzganie neprestava, je to otravne a pocut to v celom dome. Nepomaha ani vazelina. Uvazujem o vrateni

Master Mini stepper s držadlom V

Master Mini stepper s držadlom V

Anonym Anonym

Pridané: 2. februára 2015

• CENA
  • Je to šrot, mrzí ma, že som sa ulakomila na tento stepper. Vyhodila som ho a kupila si radšej insportline

Nemám čo dodať.

Pridané: 29. januára 2015

cena dobrá, kvalita tiež

inSPORTline Cylina

inSPORTline Cylina

Pridané: 28. januára 2015

Odporúča produkt
  • cvičí sa na ňom dobre, je ľahko skladovateľný
  • trochu vŕzga, ale nie je to tragédia

spokojnosť

Pridané: 28. januára 2015

• skladny, efektivny
  • vrzga

odporucam

Pridané: 26. januára 2015

Odporúča produkt
  • Super stepper. Sice ho mam len kratko ale som maximalne spokojna. Ma velmi tichy chod, tak mi pri cviceni nic neprekaza. Cvici sa na nom super :)
  • absolutne nic

So stepperom som maximalne spokojna. Hladala som nieco ucinne na domace cvicenie a stepper splnil vsetky ocakavania. Je tichy tak mi pri cviceni nijako neprekaza. Da sa nastavit rozna zataz tak urcite potesi kazdeho. Ja mozem len odporucat :)

Pridané: 23. januára 2015

Odporúča produkt
  • Vyborny pomer cena/vykon, skladny po zostaveni
  • Pri dlhsom cviceni trocha vrzga

Myslim, ze steper za cenu, za ktoru som ho kupil splnil ocakavania i kde jednym dychom musim dodat, ze ho pouzivam len mesiac.

Pridané: 22. januára 2015

Odporúča produkt
  • dobra cena, celkom stabilne telo ( zatial ), cakal som horsie, kedze je z tych lacnejsich, dobre na precvicenie noh resp. zahriatie, pre zeny na tvarovanie a spevnenie
  • vrzga uz po par pouzitiach, ale myslim, ze to spravi par kvapiek WDcka ( ineho mazadla )
  • prijal by som vacsiu zataz, ale to by som si asi musel priplatit :)

v pohode kupa na domace "slapanie" pred telkou

Pridané: 22. januára 2015

• veľkosť
  • odolný, pevný materiál
  • hrozne vŕzga

funkčnosť postačujúca na krátky domáci tréning

Anonym Anonym

Pridané: 19. januára 2015

Neodporúča produkt
  • žiadne, a teda iba zlé
  • Výrobok by sa dal charakterizovať ako klasický šmejd z Čínskej ľudovej republiky. Chyby sa vyskytujú vo všetkých štádiách:
  • 1. materiál : a) hrdzavé komponenty, z ktorých pri montáži (a možno už aj pri doprave v krabici...) odpadáva farba; skutočne som netušil, že ešte v 21. st. niekto vyrába tovar do domácnosti z kusov neošetreného surového železa natretého farbou. Dokonca ani v Číne, možno ešte tak v Severnej Kórei...,
  • b) komponenty do sebe ťažko zapadajú, takže ak ste žena, odporúčam priplatiť si montáž (aspoň sa nebudete čudovať vade tohto výrobku sama, ale budete mať svedka)
  • 2. počas montáže: a) neprehľadný, nesprávne preložený manuál na montáž, v ktorom sú nevhodne spojené inštrukcie k montovaniu s popisom techník na cvičenie (mimochodom na internete nájdete ten viac menej správny manuál, nie ten "paškvil" z balenia...) - napokon ten návod obsahuje vadné a výrobku nezodpovedajúce inštrukcie, budí dojem zbytočnej zložitosti, napriek tomu, že ide o primitívny stroj... b) kľúčom k montáži neutiahnete ani vlastné nohavice, skôr evokuje dojem hračkárskeho náradia zo sady LEGO Duplo, skrutkovač sa Vám pri uťahovaní zase zlomí
  • 3. po montáži: a) hlavné rameno, ktoré má držať rukoväte, je nakrivo od kolmej osi, asi tak v uhle 60 stupňov, takže ak nie ste práve Quasimodo z Chrámu Matky Božej, skôr Vám to zdeformuje chrbticu ako pomôže s faldami na zadku, b) na veľké prekvapenie po montáži sme zistili, že pedále nejdú do nižšej polohy pod vodorovnú plochu, takže stepper je vlastne na ho...no, žiaľ nemusel som ho vôbec skladať, keby som to zistil skôr... moja chyba

Doteraz (a to mám 34 rokov, som modelár a nemám problém skladať poľské či čínske modely alebo nábytok) som sa s takým aušusom nestretol - je tam chybné úplne všetko. Takže som zvedavý, čo na to povedia pri reklamácii. P.S.: mám podozrenie, že tovar bol už reklamovaný, a preto bol nanovo zabalený (podľa viacnásobného prelepenia páskou, obytých komponentov a z iných indícií).

Celkové hodnotenie: nechápem, ako môže predajňa v dobe existencie obchodnej inšpekcie predávať zdraviu škodlivý a nebezpečný výrobok, ktorý pochádza ktovie odkiaľ!!!!!!

vyvarujte sa výrobku: twister stepper insportline roto

Pridané: 17. januára 2015

Odporúča produkt
  • rozmerovo prijatelny, mozem cvicit pri pozerani tv..

odporucam kazdemu

Pridané: 16. januára 2015

Odporúča produkt
  • kvalitný a robustný materiál
  • možnosť nastavenia
  • žiadne

Na steperi cvičím podľa možností denne a je to badať aj na kondičke, chôdza je o čosi ľahšia. Nemám veľa voľného času, aby som navštevovala fitnes centrum, takto si zacvičím, kedy chcem...

Zobrazujem 321 - 340 zo 484 recenzií 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25