Najnovšie recenzie zo sekcie Steppery
- s kupou výrobku som spokojná
- pri cvičení sa naráža pedálmi na zadnú stabilizačnú tyč čo robí trocha nepríjemný ale znesiteľný zvuk.
produkt odporúčam dobre sa používa.
- Dá sa na ňom cvičiť.
- Nie je veľmi stabilný, už po pár dňoch veľmi vŕzga a škrípe.
Nespokojnosť s výrobkom, spokojnosť s obchodom a dodaním.
myslim si ,že te tento strojček je pre mna hlavne lahko premiestnitelny a tk ho vyuzivam pri telke na terase kde skratka chcem
Som zatiaľ veľmi spokojná, len krátko využívam objednané produkty.
- nezistene
za danu cenu, adekvatny produkt
- Za tú cenu je to naozaj dobrý produkt
- Jednoduchý a obyčajný
- Vŕzga a píska ale na to sa dá zvyknút, stačí pomastit remienok
Som s ním spokojná, používam ho podla potreby denne pol hodiny a je to príjemná pohodka
- je super
som spokojna..=D
- Robusny, vydrzi aj kazdodenne cvicenie.
Vacsina hypermarketovych ministeperov sa po par mesiacoch pomerne casteho pouzivania rozpadla a to aj pod 60kg clovekom. Tato konstrukcia vyzera uz na prvy pohlad odolnejsia. Mam trochu pochybnosti ako dlho by zvladal tych hranicnych 100kg, ktore garantuje vyrobca, ale cloveka okolo 70kg uplne v pohode.
spokojnost..:-)...
- zatiaľ ho mám krátko
- trochu škrípe
- mám ho len krátko, ale cvičí sa mi na ňom super,
- čítam, že ľudia píšu o vačšom zaťažení (že nie je možné) ale podľa mňa to stačí
- dala by som POZOR na váhu, píšu, že max.do hmotnosti 100kg, ale v papieroch je len do 80kg!!! Preto si myslím, že pre ľudí s hranicou ku 80kg má malé zaťaženie a jasné, že ani toľko nevydrží (nie je na to stavaný)
Mne osobne vyhovuje, na domáce cvičenie, je tichý má počítadlo krokov, calórii , času..... a cena je tiež fajn.
odporúčam
- v tejto cene nemá chybu
plne postačuje pre domáci tréning
- super stepper
- precvici cele telo
- je maly a zmesti sa vsade
odporucam kazdemu
super vyrobok
- veľkosť, nastavenie rýchlostí, dobré držiaky na ruky
veľkosť, nastavenie rýchlostí, výborné opierky na ruky, stabilita stroja
- ľahko uskladniteľný,zaberie málo priestoru
- pevnosť a stabilita
šetrí mi čas,ktorý by som musela vynaložiť cestovaním do nejakej telocvične...môžem pri cvičení sledovať TV,takže vičím denne
- super pouzitie
- ked cvicim dlhsie nieco mi s neho vyteka
celkom dobry
- neni to na sklade
neprislo mi to tak nemam co povedat
Som s ním zatiaľ spokojná
- rotana
- nekvalitné súčiastky
Stepper je to vcelku dobrý, aj sa mi podarilo schudnúť, ale mám ho mesiac a som veľmi sklamaná kvalitou tohto výrobku. Má množstvo nekvalitných súčiastok, už dvakrát som ho musela opravovať. Približne po mesiaci mi prestal fungovať "computer" a mám chuť ho vyhodiť. Možno keby boli tie súčiastky iné, tak by som bola spokojná, ale za takýchto okolností tento stepper určite nikomu neodporúčam!
Zobrazujem 381 - 400 zo 484 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »