Najnovšie recenzie zo sekcie Steppery
- ideálny na využitie doma, zaberá málinko miesta
- Lacny
- Viete si na nom fajne zamakat ak chcete a posnazite sa
- Zabera malo miesta
- V baleni su aj napinacie lanka
- Regulacia odporu (uvolnenim/zatiahnutim bocnych srub na pedaloch)
- Asi ako vacsina stepperov ktore som sledoval, zacal po par pouzitiach "vrzgat" - treba naolejovat
Podla mna na zaciatok dobra kupa. Zbytocne ist rovno do draheho lebo tento zatial splna to co sme od neho chceli. Moznost trosku si zacvicit aj pocas praci doma (idealne pocas nudneho mitingu) atd. POZOR - neviem ci si to uvedomia vsetci, ale po cviceni su piesty (pod pedalmi) neskutocne horuce - po cviceni drzte deti co najdalej od steppera!
Výborný na precvičenie.
Aj vzhľadom na nižšiu cenu oproti iným steperrom som zatiaľ velmi spokojná. Akurát pri prvej montáži chýbala jedna dôležitá matica.
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
- Pevne.
Momentalne ziadna
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
- slušná kvalita
- dobrá cena
- v balení nebola fľaša v návode áno-nevadí
Dobrá stabilita aj keď je to skladacie.Display je dobre čitateľný.Úrovne záťaže dostačujúce.
- Nezaberie vela miesta,splna,co som ocakavala
Návod na použitie nie je úplne jednoznačný, už nehovoriac o tom, že písmená sú strašne drobné, moja veková kategória ho nemá šancu prečítať ani s okuliarmi.
Zatiaľ funguje, ako má. Teším sa z cvičenia.
- Lanká na precvičovanie rúk
- Počítač menej prehľadná obsluha
Hodnotenie produktu po dvoch dňoch sa mi nedá, akurát môžem ohodnotiť ovládanie počítača, ktoré je menej zrozumiteľné a komplikovanejšie ako na steppere, ktorý som používala doteraz. Bol to podobný typ, ale nemal lanká na precvičovanie rúk, zakúpený v roku 2015.
- Kompaktné rozmery
- Pri nastavení nízkej záťaže počítadlo nereaguje
- Priebezne potrebné premazavat, inak vrzga
Jednoduché zariadenie splní účel, ale neočakávajte žiadne hi-tech. Dúfam, že robustná konštrukcia niečo vydrží ..
- ľahký
- prenosný
- spĺňa moje požiadavky
- počítadlo sa zastavuje
Odporúčam, som spokojná, splnil moje očakávania...
Spokojnosť, zhodné s opisom.
- Stepper je dobrý, tichý a hlavne stabilný
- Pocitadlo prestalo fungovať po 2 dňoch, ale určite stačí vymeniť baterku
Vsetko funguje vyborne
- netreba nič montovať, môžete rovno začať cvičiť
- tichý chod
- kvalitná konštrukcia
- Ramená Walking na Stepperi su volné a nedajú sa dotiahnut, sú labilné
Až na tie ramená je to super.
Neviem či to tak má byt ale sú volné a šrouby majú doraz takže sa to nedá viac dotiahnut.
Ak niečo si špatne vysvetlujem tak mi dajte vediet prípadne vysvetlit či to tak má byt
Stepper spĺňa moje požiadavky, je možné nastavovať náročnosť, je malý čo je dobré na umiestnenie, a vyhovuje mi že má aj rúčky.
oceňujem funkciu - zobrazovanie spálených kalórii.
Cvičím zatiaľ krátko, takže neviem posúdiť účinnosť cvičenia na tomto stroji, ale zatiaľ som spokojná.
- Stepper je ok, splnil ocakavania
- Zatial nic
Zobrazujem 101 - 120 zo 484 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »